Britax

 

A mom loads her cute infant son safely into a rear facing car seat as they get ready to drive somewhere in their vehicle. The baby smiles at the camera. Sunlight shines in from behind. Vertical.

Britax är en av de största tillverkarna inom bilbarnstolar, barnvagnar, cykelsitsar och andra tillbehör för små och stora barn. De kombinerar tysk ingenjörskonst med smart design för att bana väg för en säkrare och friare vardag för dig som förälder.

När man går in på Britax hemsida är det kvalité, säkerhet och innovation det som står ut mest och det märks att det är ett gammalt bilföretag som utgör andra halvan av Britax.

Sortiment

Det Britax erbjuder dig som förälder är enkel design med fokus på säkerhet och kvalité, och dessutom till ett bra pris. De har ett gediget utbud av fram- och bakåtvända bilbarnstolar med hög säkerhet. Vad gäller barnvagnar har de även där ett stort sortiment i form av duo-, kombi- och syskonvagnar, samt allround- och joggingvagnar för den aktiva. De har även sulky- och sittvagnar för den som vill ha det. Något som däremot är gemensamt är att de allra flesta är anpassade att ta sig fram överallt, oavsett terräng. Det ska vara lika lätt att köra barnvagnen i snöslasket i stan som i leran i skogen.

Britax erbjuder barnvagnar med både tre och fyra hjul och vill du motionera samtidigt som du har ditt barn i vagnen så har de vagnar som är fullt godkända för både löpning och inlinesåkning. Är det någon av de aktiva modellerna du söker, så finns de vagnarna med tre hjul. Vagnar med tre hjul är lättare att köra på tuffare underlag och de är dessutom lättare att svänga med.

Closeup side view of early 30's couple choosing a baby seat to install in their car. The man is holding the seat and reading the specs. His wife is just checking the visual side of the seat. Both are wearing casual clothes, she's in blue polo t-shirt and he's wearing regular light blue shirt with rolled up sleeves.

I butik

Det finns som sagt en uppsjö av olika modeller och när det kommer till den generella designen är det rena, klara färger som gäller och man kan gissa att det är för att de väljer att lägga fokus på säkerheten och kvalitén. Britax har många återförsäljare runt om i Sverige och är du ute efter en bilbarnstol från dem rekommenderas ett besök för att kunna provköra och se på urvalet med egna ögon.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flick