Gravidkläder

 

 

Nu för tiden finns det ett enormt utbud när det kommer till gravidkläder, eller mammakläder för den delen. Nära på alla klädbutiker Pregnant woman at home relaxing by drawing with color pencils.och nätbutiker har en egen avdelning för kläder för gravida där de erbjuder ett brett utbud efter säsong. Det är lätt att tro att dessa kläder är mest för fåfängans skull, men jag vill påstå det totalt motsatta; vissa kläder är faktiskt helt omöjliga att ha när man blivit gravid. Att inte kunna stänga vinterjackan och behöva ha två lager med stickade tröjor under kanske fungerar i oktober, men när vintern kommer på riktigt är det faktiskt inte så himla roligt. Men framförallt är det onödigt, eftersom det finns så många alternativ.

Inte bara kläder

Det många heller inte tänker på är att kläderna kan vara ett hjälpmedel för en när man blivit gravid. Innan graviditeten var det kanske skönt när byxorna satt lite löst men några månader in på slutstadiet av graviditeten så är det otroligt skönt med byxor eller tights som sitter högt, har plats för magen och ger stöd. Även när det kommer till underkläder finns mycket hjälp att få; bh:ar utan sömmar som inte trycker eller skaver och trosor som är höga och sitter på plats, eller mjuka som märks så lite som möjligt.

En ny garderob

 

 

Precis som med alla kläder finns det kvalité Pregnant woman shoppingoch kvalité. Man räknar ju med att dyrare kläder har bättre kvalité, men utbudet är så brett så man behöver absolut inte betala några stora summor för att ändå få bra, hållbara och sköna kläder.

Men tro nu inte att man måste köpa en ny garderob för nio månader framåt. Beroende på vad man vanligtvis har för kläder, såklart, så går det mesta att använda. De kläder som är i stretch och trikå kan man fortsätta att använda utan problem. Det finns de som envisas med att dra på sig sina favoritjeans – och kan ha de, men jag skulle vilja påstå att till slut så är det kroppen som väljer vilka kläder man kan och inte kan ha.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flick