Syskonvagn


Har tvillingar kommit till världen, eller är syskonen nära varandra i åldern? I så fall är en syskonvagn perfekt för föräldrarna/föräldern. I stället för att dra runt på två vagnar, eller låta barnen trängas i en liten sits, kan man köpa en vagn med två säten. Då slår man två flugor i en smäll. Ungefär. Inom denna kategori av vagnar finns ett stort utbud i olika prisklasser och det finns något för alla.

Praktiskt

 

Det finns en del vagnar som har tillbyggnadsdelar vid eventuell tillökning, vilket är den mer praktiska lösningen för de A very pregnant woman smiles beautifully as she chooses a double pushchair, designed for twins, in a specialist baby shop.som har en ensitsig vagn sedan tidigare. Detta kan man göra i stället för att köpa en helt ny vagn, som medför en högre kostnad. Om man däremot vet med sig att man väntar tvillingar är den smartare lösningen att införskaffa en tvillingvagn på en gång. Det finns många olika varianter för olika behov. Vill man att syskonen skall vara nära varandra kan man välja att ha sitsarna riktade åt samma håll, vill man däremot att de skall vara riktade åt olika håll finns det alternativet. Många vagnar har även alternativet och möjligheten att vända sitsarna åt det håll man önskar. Det finns dessutom vagnar där ute som har alternativet och funktionen att kunna konvertera en tvillingvagn till en ensitsig vagn.

Trots att syskonvagnarna är lite större än ensitsiga vagnar, har de samma funktioner som de sistnämnda. De flesta är bilbarnstolsvänliga, bekväma och har utrymme för nödvändigheter som skötväskor och handväskor. Det som skiljer dem åt är att syskonvagnen tål lite mer vikt med tanke på det uppenbara och kostar lite mer än en ensitsig vagn, men man får en vagn för två och i det långa loppet är kärleken dubbel så stor och då kanske en extra slant inte är det största problemet man behöver oroa sig för?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flick