Baby


Du kanske planerar eller redan har skaffat dig en bebis – hur det än må vara så är bebisar livets gåva och man njuter av varje stund av deras utveckling och uppväxt.

Är det första gången man blir förälder har man ofta många funderingar på vad man ska köpa för olika produkter som finns ute på marknaden. Det finns så många olika varianter på allt, och man frågar sig om man behöver varenda pryl som marknadsförs. Men samtidigt är allt så himla spännande och att välja och vraka bland utbudet som finns för att få allt som man vill ha det är ju egentligen bara roligt.

Collection of items for babies shot from above. Ideal website hero or header image

Om du redan vet vad det blir för kön på bebisen så kan du fokusera på att börja handla dom artiklar som skulle kunna passa ditt barn bäst. Om du däremot har väntat med det, som många föräldrar gör, så kan du börja med att köpa det som är allra mest nödvändigt för barnet, eller välja unisex produkter.

Bebisar är ju helt underbara och de behöver mycket uppmärksamhet och kärlek, så det en obeskrivlig känsla av eufori, glädje och livsnjutning för en förälder som planerar eller redan har skaffat sig en bebis.

Det finns så många positiva fördelar med en bebis, nämligen att du får se din bebis växa, lära sig gå och börja prata och visst är dom roliga med alla skojigheter de säger under hela uppväxten. Man lär sig mycket om sig själv också och att ha kapaciteten att vara tålmodig och att hålla huvudet kallt när de är ledsna och även att man blir kapabel till att älska villkorslöst!

Hela de första nio månaderna som fostret utvecklas är ett mirakel i sig att få vara med om. Man tycker kanske att man får göra uppoffringar på många saker i början, som att inte dricka alkohol, sluta med att röka, eller ändra sina matvanor. Men i slutändan finns det inget man inte skulle göra för sin framtida bebis.

Efter födseln vill man helst av allt bara stänga in sig med sin lilla bebis och bara krama, vårda och rå om sin skyddsling och fokusera hela sin själ på dess olika behov. Men man vill ju dela sin glädje med andra också, och låta dem få njuta av dess närvaro.

Young mother hugging her newborn child. Mom nursing baby. Woman and new born boy relax in a white bedroom. Family at home. Love, trust and tenderness concept. Bedding and textile for nursery.

Man känner sig plötsligt inte ensam längre. Nu har man ett stort, livslångt ansvar framför sig för en annan människas liv och att till en början bara ge och ge utan att förvänta sig något tillbaka är något som för många är en ovan känsla, men som också är helt fantastisk. Man är inte längre så självisk som man har varit tidigare och en annan liten människa är nu i behov av en, nästan mer än vad man själv är.

En känsla som oftast kommer tillbaka är en otrolig behaglig och mysig känsla som man upplever med sin bebis och som man önskar att alla andra också ska kunna uppleva. Den känslan är ju nästan helt obeskrivlig: full av glädje och skratt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

flick